THL: Kuopiossa kaksi uutta koronavirustartuntaa

Rokotustahti Pohjois-Savon sairaanhoitopiirissä on ollut verkkaisempaa kuin koko maassa, mutta myös Pohjois-Savossa yli puolet väestöstä on jo saanut koronarokotteen ensimmäisen annoksen. Tuire Punkki
Janne Niiranen

Janne Niiranen

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos on kirjannut tartuntatautirekisteriin kaksi uutta koronatartuntaa Kuopiosta. Muualla Pohjois-Savossa uusia koronatapauksia ei ole tilastoitu.

Viruksen ilmaantuvuusluvulla mitattuna koronatilanne on Pohjois-Savossa edelleen Suomen rauhallisin. Pohjois-Savossa on todettu 2,9 koronatapausta 100 000 asukasta kohden viimeisen kahden viikon aikana, mikä on vähiten koko maassa.

Etelä-Savossa on raportoitu yksi uusi tartunta Mikkelissä. Itä-Savon sairaanhoitopiirin alueella ei ole todettu uusia tapauksia.

Koko maassa on raportoitu lauantaina 115 uutta koronatapausta.

Kahden viimeisen viikon aikana Suomessa on todettu 1 118 tartuntaa, mikä on 738 tapausta vähemmän kuin edellisellä kahden viikon jaksolla.

Suomessa on todettu koronaepidemian alkamisen jälkeen vajaat 94 300 tartuntaa.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut