Jännitystä juhannukseen: Juhannusneito-kisan finaalin voi nautiskella nettisivuilta aattona

Juhannusneidon tittelistä kisaavat Viivi Leminen (vas.), Kaisa Hietapakka, Petra Autio, Neea Honkonen ja Milla-Moona Miettinen. Paula Pohjamo
Jaana Hiltunen

Jaana Hiltunen

Savon Sanomien perinteinen Juhannusneito-kilpailu huipentuu tänä vuonna erikoistunnelmissa, sillä finaali on katsottavissa videolta Savon Sanomien nettisivujen kautta.

Normaalistihan finaali on pidetty jonkun savolainen juhannustapahtuman yhteydessä juhannusaattona, mutta epävarman koronatilanteen takia loppuhuipennus tapahtuu tällä kertaa Tahkon kesäisissä maisemissa.

Finaalivideo julkaistaan Savon Sanomien nettisivuilla juhannusaattona 25. kesäkuuta kello 16.

Juhannusneidon tittelistä kisaavat tänä vuonna Petra Autio Kuopiosta, Kaisa Hietapakka Kuopiosta, Neea Honkonen Lapinlahdelta, Viivi Leminen Pielavedeltä ja Milla-Moona Miettinen Kuopiosta.

Juhannusneidoksi kruunataan finalisti, joka on saanut eniten yleisöääniä. Omaa suosikkiaan on voinut äänestää esimerkiksi Savon Sanomien nettisivujen kautta. Äänestysaika on nyt päättynyt.

Voittaja saa mahdollisuuden työskennellä Savon Sanomien edustustehtävissä ja hänet palkitaan myös Pohjolan Matkojen tuhannen euron lahjakortilla. Kaikki finalistit saavat lisäksi Lumoava-sarjan korut.

Savon Sanomat on järjestänyt Juhannusneito-kilpailun vuodesta 1968. Kisassa haetaan savolaista nuorta naista, joka haluaisi työskennellä maakuntalehden edustustehtävissä kuten erilaisissa messutapahtumissa.

Tänäkin vuonna finalistit valittiin karsintatilaisuuden kautta.

Kommentoi

Mainos: K-Citymarket Päiväranta ja K-Citymarket Kolmisoppi

Anna ajallesi arvoa - kaikki ostokset yhdellä kertaa Kuopion K-Citymarketeista. Kaupungin laajimmat valikoimat valitaan huolella ja ammattitaidolla

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut