Pelastuslaitos jatkaa myrskytuhojen raivausta: kaatuneista puista tullut ilmoituksia vielä aamulla, Puijon ulkoilureiteillä kehotetaan varovaisuuteen

Kaisu Lötjönen

Pelastuslaitos jatkaa myrskytuhojen korjausta vielä torstaina. Aatu-myrsky kaatoi puita eri puolilla Pohjois-Savoa.

Pohjois-Savon pelastuslaitos kertoo, että uusia ilmoituksia kaatuneista puista on tullut vielä torstaiaamuna aikana, kun ihmiset ovat päässeet mökeille katsomaan tuhoja. 

Esimerkiksi Kuopion Puijon ulkoilureiteille on kaatunut puita, samoin rullahiihtoradalle. Mahdollisesti kaatuneita puita voi olla muillakin reiteillä.

Kuopion kaupunki pyytää reittien käyttäjiä huomioimaan tilanne ja noudattamaan varovaisuutta. Kaikki puut saadaan raivattua ja poistettua mahdollisesti vasta juhannuksen jälkeen.

Kuopion Pihlajamäentiellä sammutettiin torstaiaamuna yksi tuleen syttynyt hirsimökki. Salama sytytti maatalon pihapiirissä sijaitsevan mökin jo kertaalleen illalla, mutta se jäi kytemään ja syttyi aamulla uudelleen.

20 neliömetrin kokoinen rakennus paloi voimakkaasti ja palo oli vaarassa levitä läheiseen asuinrakennukseen. Palo saatiin sammumaan nopeasti. Jälkisammutus jatkuu vielä aamupäivän ajan.

Ukkoskuurot iskivät Kuopion seudulle – vettä tulvi useisiin rakennuksiin

Kuopion kaupunkialue pimeni yllättäen - valot sammuivat, sähköovet jumittivat ja hissit hyytyivät

Meteorologi Savoa riepotelleesta myräkästä: "Se oli ihan kunnollinen kesäinen rajuilma"

Kommentoi

Mainos: Savon Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mainos: Lämpövelho oy

3 syytä, miksi vuosi 2022 on otollisin aika vaihtaa lämmitysjärjestelmä maalämpöön

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut