Kuopiolainen ravintola sai arvostetun pitsasertifikaatin: "En olisi ikinä uskonut kahdeksan vuotta sitten, kun aloitimme"

Snellmaninkadun Trattoria Sorrento on jatkossa Pizzeria Sorrento. Trattoria Sorrento on puolestaan Wanhassa Myllyssä Satamakadulla. Kuvassa yrittäjä Francesco "Paco" Nucci (vas.) ja pääkokki Herman Salvatore. Paula Pohjamo

Pizzeria Sorrento sai Associazione Verace Pizza Napoletana -järjestön myöntämän kansainvälisen sertifikaatin napolilaiselle pitsalleen. Sorrento on yrittäjän Francesco "Paco" Nuccin mukaan Euroopan pohjoisin sertifikaatin saanut ravintola.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi 2 kk 5 €/kk tai 24 h 2 € ja pääset lukemaan kaikki Savon Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 kk 5 €/kk Tilaa 24 h 2 € Olen jo tilaaja