Kuopiossa uusia koronavirustartuntoja ja altistumispaikkoja

Arkistokuva käsihygieniasta. Marko Happo
Jerri Koskinen

Jerri Koskinen

Kuopion kaupunki ilmoitti tiistaina kahdesta uudesta koronavirustartunnasta. Lisäksi kaupunki tiedotti, että viime viikon uusista tartunnoista jäi raportoimatta neljä. Näistä yhteensä kuudesta uudesta tartunnasta yksi on lähtöisin ulkomailta ja neljä toiselta paikkakunnalta. Yksi tartunnoista on perheen sisäinen.

Kaupunki kertoi myös uusista paikoista, joissa on voinut altistua koronavirukselle Kuopiossa. Näitä ovat keskustan S-market, Carlson ja Posti viime perjantaina kello 9.45–10.15 sekä samana päivänä Kolmisopen Citymarket kello 20–20.30.

Lauantaina koronalle on voinut altistua Prismassa kello 11–11.30 sekä Volttikadun Tokmannilla kello 11.30–12. Sunnuntaina virukselle on voinut altistua S-market Puijonlaaksossa kello 12–12.15.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tartuntatautirekisteriin merkattiin tiistaina kuusi uutta tartuntaa Pohjois-Savosta. Näistä viisi tartuntaa on Kuopiosta ja yksi Varkaudesta. Kaupungit tiedottivat kyseisistä tartunnoista jo aiemmin.

Etelä-Savon sairaanhoitopiirin alueelta THL:n rekisteriin kirjattiin tiistaina viisi uutta tartuntaa, joista kaikki ovat Mikkelissä. Itä-Savon sairaanhoitopiirin alueelta raportoitiin yksi uusi tartunta Savonlinnasta.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut