Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuopiossa useita uusia koronavirustartuntoja – satamassa on voinut altistua virukselle monessa eri paikassa

Kuopiossa tuli ilmi keskiviikkona kahdeksan uutta koronavirustartuntaa. Kaupungin lähettämän tiedotteen mukaan viisi näistä on todettu karanteenissa olleilla henkilöillä. Kolmen tartunnan lähdettä ei puolestaan ole saatu selvitettyä.

Tiedotteen mukaan Kuopiossa on voinut altistua koronavirukselle viime lauantaina useassa eri paikassa. Näitä ovat Puuilo kello 10–10.40, K-market Pirtinportti kello 16–18, R-kioski Kasarmikatu kello 16.15–16.50, Sataman K-market kello 20.30–20.35, ravintola Albatrossi kello 21–21.30 sekä ravintola Sataman Helmi kello 21.30–23.00.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tartuntatautirekisteriin kirjattiin keskiviikkona uusia tartuntoja Pohjois-Savosta Kuopion tapausten lisäksi kaksi Leppävirralta ja yksi Siilinjärveltä.

Etelä-Savon sairaanhoitopiirin alueelta THL:n rekisteriin raportoitiin kolme tartuntaa Mikkelistä ja yksi Mäntyharjulta. Itä-Savon sairaanhoitopiirin alueella ei keskiviikkona ollut yhtään uutta tartuntaa.

Koronarokotukset purevat Savossa – harva joutuu nyt sairaalaan, mutta deltavariantti jyllää täälläkin