Päiväkodilla koronalle altistuneita on jo 60 – Kuopiossa todettu 11 uutta koronavirustartuntaa

Kuopiossa on todettu 11 uutta koronavirustartuntaa. Minna Lyytinen
Janne Niiranen

Janne Niiranen

Kuopion Maaningalla sijaitsevalla Käärmelahden päiväkodilla koronavirukselle altistuneiden joukko on kasvanut entisestään.

Kuopion kaupungin mukaan virukselle on altistunut päiväkodilla tämän viikon alussa 35 ihmistä aiemmin ilmoitettujen lisäksi. Kaupunki kertoi keskiviikkona, että viime viikolla virukselle altistui samassa paikassa noin 25 ihmistä, joten altistuneita on nyt noin 60.

25 ihmistä altistunut koronavirukselle päiväkodissa – Kuopiossa 10 uutta koronatapausta

Kaupungin mukaan koronavirukselle on voinut altistua myös keskustan Coffee House -kahvilassa 22. heinäkuuta kello 20–21 sekä Inkilänmäen Lidlissä 24. heinäkuuta kello 14–16.

Kyseisinä aikoina altistumispaikoissa olleita suositellaan seuraamaan oireitaan ja hakeutumaan herkästi koronatestiin, vaikka olisikin saanut koronarokotukset. Ohjeet koronatestiin hakeutumiseen löytyvät täältä.

Kaikki aiemmatkin joukkoaltistumispaikat voi tarkastaa täältä.

Kuopiossa on todettu keskiviikon jälkeen 11 uutta koronavirustartuntaa.

Niistä neljä on perheensisäisiä tartuntoja ja todettu jo karanteenissa olleilla ihmisillä. Kaksi on peräisin toiselta paikkakunnalta ja yksi tuttavapiiristä. Neljän tapauksen selvittely on vielä kesken.

Koronatilanne Pohjois-Savossa: Lue täältä maakunnan tuoreimmat tiedot

Kommentoi

Mainos: Savon Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut