Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Siilinjärven keskustaan on perustettu vedenjakelupiste – vedenkeittokehotus jatkuu

Kuopion Vesi on perustanut väliaikaisen vedenjakelupisteen Siilinjärvelle. Talousvettä voi noutaa omiin astioihin kunnantalon takana sijaitsevalta parkkipaikalta osoitteesta Toritie 5.

Vettä noutavia suositellaan käyttämään kasvomaskia, huolehtimaan käsihygieniasta ja pitämään riittävät turvavälit vettä noudettaessa.

Terveydensuojeluviranomainen antoi perjantaina vedenkeittokehotuksen laajalle alueelle Siilinjärven kirkonkylälle. Lisäksi keittokehotus koskee Golftien, Kumpusen, Pohjois-Hamulan, Tymmörinen-Jynkänniemen, Kasurilanmäen ja Kasu-Kokon vesihuolto-osuuskuntien alueita. Keittokehotus ei koske Vuorela-Toivalan aluetta.

Kaikki ruoka- ja juomavesi on keitettävä vähintään viiden minuutin ajan. Keittämätöntä vettä voi käyttää peseytymiseen ja pyykinpesuun normaalisti.

Keittokehotus annettiin varotoimenpiteenä, koska Siilinjärven kirkonkylän vedestä otetuista näytteistä on löytynyt valvontatutkimusohjelman mukaisessa seurannassa yksi koliforminen ja yksi E. coli-bakteeri.

Juomaveden keittokehotus koskee tuhansia Siilinjärvellä – "Löydös viittaa ulosteperäiseen saastumiseen"

Juomaveden keittokehoitus Siilinjärven kirkonkylän alueelle ja sen ympäristön vesihuolto-osuuskuntien alueille