Haluatko tekemään mediasisältöjä? Tule nuorten toimitukseen!

Uusia nuoria etsitään taas mukaan Savon Sanomien nuorten toimitukseen! Tässä nuorten toimitus vuosimallia 2019-2020. Aake Roininen
Kristiina Poutiainen

Kristiina Poutiainen

Oletko 13–19-vuotias ja kiinnostunut kirjoittamaan ja tekemään erilaisia juttuja verkkoon ja lehteen? Savon Sanomien nuorten toimitus aloittaa uuden kautensa 2021–2022 pian syksyn kynnyksellä, ja uusia nuoria toimittajanalkuja etsitään taas mukaan.

Nuorten toimituksessa saa tietoa median teosta, journalistin työstä, juttujen kirjoittamisesta ja kuvaamisesta sekä pääsee itse tekemään Savon Sanomien Nuoret-sivuja.

Nuoret kokoontuvat muutaman kerran iltaisin syys- ja kevätkaudella. Kokoukset onnistuvat etänä ja mahdollisuuksien mukaan Kuopiossa Savon Sanomien toimituksessa.

Lähetä 20.8.2021 mennessä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen kristiina.poutiainen@savonsanomat.fi. Kerro, kuka olet, mistä päin olet ja miksi haluaisit mukaan maakunnallisen median tekoon. Muista jättää myös yhteystietosi.

Kaikille hakijoille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Tervetuloa!

Kommentoi

Mainos: PeeÄssä

Olitko paikalla, kun Kuopion Prisma avattiin?

Mainos: Pihlajalinna Kuopio

Kun lapsi sairastuu, Lasten Pihlajalinna hoitaa

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut