Rokotuksen ottaminen mahdollista ilman ajanvarausta Tuusniemellä

Tuusniemen terveyskeskus järjestää kävele sisään -koronarokotuspäivän tiistaina 17. elokuuta kello 7.30–17.00.

Tämän päivän aikana kaikki rokotusvuorossa olevat tuusniemeläiset, jotka eivät vielä ole ensimmäistä rokoteannosta saaneet, voivat tulla terveyskeskukseen ilman ajanvarausta rokotteen ottamaan. Rokotuksia annetaan päivän aikana niin kauan kuin rokotteita riittää.

Rokotukselle voivat saapua kaikki 16 vuotta täyttäneet henkilöt sekä 12–16-vuotiaat THL:n määrittämiin riskiryhmiin 1 ja 2 kuuluvat henkilöt.

Tuusniemen terveyskeskuksen ajanvarausnumerossa otetaan 16. elokuuta alkaen käyttöön puheluiden takaisinsoittojärjestelmä.

Tämä tarkoittaa sitä, että jatkossa soittaessa terveyskeskuksen ajanvarausnumeroon 044 718 3005 puhelu ohjautuu ensin automaattiseen vastaajapalveluun, joka ohjaa takaisinsoittojärjestelmän käytössä.

Kiireettömissä asioissa palvelun kautta voit jättää viestin hoitajalle, ja hän soittaa takaisin mahdollisimman pian. On hyvä huomioida, että hoitajan soittaessa puhelu tulee eri puhelinnumerosta.

Palvelun tarkoituksena on vähentää ajanvarausnumeron ruuhkautumista.

Lisäksi terveyskeskuksen vastaanoton sairaanhoitajan puhelinnumerossa 044 718 3012 on jatkossa soittoaika arkisin kello 12–14.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut