Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Siilinjärvelle tulee lisää väliaikaisia vedenjakelupisteitä

Kuopion Veden väliaikaiset vedenjakelupisteet Siilinjärvellä ovat osoitteissa: Golftie 11 (Shell Siilinjärvi) Pyylammentie–Viuluniekantie risteys, Siilinkoskentie 1 (Halpahallin parkkipaikka), Kuiluntie 5 (Tokmannin parkkipaikka) ja Harjamäenraitti 15 (Hamulan koulu).

Kunnantalon takana ollut vedenjakelupiste poistuu käytöstä. Vedenjakelupisteet käydään täyttämässä kerran vuorokaudessa, jolloin käytössä on kahden tunnin katkos.

Vettä noutavia suositellaan käyttämään kasvomaskia, huolehtimaan käsihygieniasta ja pitämään riittävät turvavälit noudettaessa vettä. Vettä voi noutaa omiin puhtaisiin astioihin.

Hanojen päihin ei saa koskea astioilla tai käsin hygieniasyistä.

Vedenjakeluspisteet löytyvät kartalta osoitteessa: https://www.kuopionvesi.fi/hairio/tiedote-5-8-2021-siilinjarvelle-lisaa-valiaikaisia-vedenjakelupisteita/

Siilinjärveläisten vesiasiakkaiden häiriöviestipalvelu saatiin käyttöön – näin rekisteröidyt palveluun

Siilinjärveläisten toivotaan kuluttavan vettä myös keittokehotuksen keskellä, vaikka erityiseen lorotteluun ei ole tarvetta

Siilinjärven vesikriisin syy sai valvojan huolestumaan: Onko samanlaisia "pommeja" muissakin vesilaitoksissa?

Sadevesi saastutti juomaveden Siilinjärvellä – vettä keitettävä vielä viikkoja