Itä-Suomen yliopiston sosiaalityön hankkeille lähes 800000 euron rahoitus ministeriöltä

Marita Tiihonen

Marita Tiihonen

Sosiaali- ja terveysministeriö (STM) on myöntänyt yhdeksälle sosiaalityön yliopistotasoiselle tutkimushankkeelle yhteensä neljän miljoonan euron rahoituksen.

Itä-Suomen yliopistosta rahoituksen saivat sosiaalityön professorien Janet Anandin ja Timo Toikon vetämät tutkimushankkeet. Kahden hankkeen rahoitus on yhteensä lähes 800 000 euroa.

STM päätti rahoittaa tällä kertaa tutkimusta, joka koskee muun muassa sosiaalityön työmenetelmiä ja vaikuttavuutta, etuuksia ja palveluja, erityistä tukea tarvitsevien palvelutarpeita ja innovaatioita.

Itä-Suomen yliopisto on panostanut jo vuosia hyvinvointiin ja terveyteen liittyvän vaikuttavuuden monitieteiseen tutkimukseen.

Professori Anand toimii vastuututkijana uudessa Terveyssosiaalityön arvioinnin ja intervention vaikuttavuus näkyväksi -tutkimushankkeessa. Professori Toikko vetää puolestaan Kunnallinen toimeentulotuki ennaltaehkäisevän lastensuojelun välineenä -tutkimushanketta. Itä-Suomen yliopiston tutkijoita on mukana lisäksi ministeriön tukemassa ja Lapin yliopiston johtamassa Harkittua vammaissosiaalityötä -hankkeessa.

Kommentoi

Mainos: K-Citymarket Päiväranta ja K-Citymarket Kolmisoppi

Anna ajallesi arvoa - kaikki ostokset yhdellä kertaa Kuopion K-Citymarketeista. Kaupungin laajimmat valikoimat valitaan huolella ja ammattitaidolla

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut