KuPS kiinnostaa myös Helsingissä – lippuja saa vielä puoli tuntia aloituspotkun jälkeenkin

KuPS pelaa Helsingin Olympiastadionilla kello 19 alkaen torstaina. Kuva Stadion-säätiö/Wellu Hämäläinen
Jerri Koskinen

Jerri Koskinen

Kuopion Palloseuran ja kazakstanilaisen FC Astanan Euroopan Konferenssiliigan otteluun Helsingin Olympiastadionille oli myyty noin 1 500 pääsylippua torstaina kello 17:n aikaan. Ottelu alkaa kello 19.

KuPSin toimistopäällikön Juuso Hartikaisen mukaan lukemaan ollaan kuopiolaisseurassa tyytyväisiä ottaen huomioon, että kaikki on tapahtunut nopealla aikataululla.

– Ihan tyytyväisiä ollaan, sillä myyntiaikaa oli vain kaksi vuorokautta. Lippuja voi ostaa vielä puoli tuntia aloituspotkun jälkeenkin eli kello 19.30:een saakka, Hartikainen kertoo.

Olympiastadionin kapasiteetti otteluun on noin 4 000 katsojaa eli vain pääkatsomo on käytössä. Stadionin portilla ei myydä lippuja, vaan ne on ostettava netistä.

KuPSin kotikenttä ei täyttänyt Euroopan jalkapalloliiton Uefan määräyksiä Konferenssiliigan kolmannelle karsintakierrokselle.

KuPS oli ilmoittanut jo ennen pelien alkua varakentäkseen Töölön jalkapallostadionin, mutta loppujen lopuksi torstainen pelipaikka löytyi Helsingin Olympiastadionilta.

Aiheeseen liittyvää

  1. Otteluennakko: FC Astanan meriittilista on vaikuttava – "Vaikeat hetket on kestettävä", sanoo KuPSin valmentaja Simo Valakari 5.8.2021 10:00

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut