Pakettiauto roihusi hurjalla tavalla ruuhka-aikaan Kuopiossa – katso video tulipalosta!

Pakettiauton palo ihmetytti Kuopiossa. Lukijan kuva
Jerri Koskinen

Jerri Koskinen

Pakettiauton tulipalo, ja siitä muodostunut sankka savu säikäytti Kuopiossa Siikaniemenkadulla lähellä Alavan kirkkoa illansuussa perjantaina.

Korkealle tupruttaneen ja pitkälle näkyneen savun aiheutti se, että pakettiauto syttyi tuleen kesken ajon noin kello 17:n aikaan.

– Paljon porukkaa liikkeellä ja paljon savua, joten tilanne oli kieltämättä näyttävä. Kuljettaja sai kuitenkin ohjattua auton tien sivuun, ja hän hälytti itse apua, kertoo palomestari Petteri Lintunen.

Palomestarin mukaan palomiehet pääsivät nopeasti paikalle, eikä palo ollut vaarassa levitä. Myöskään pakettiauton kuljettaja ei loukkaantunut. Pakettiauto sen sijaan tuhoutui tulipalossa täysin.

Palosta tullut savu haittasi liikennettä Siikaniemenkadulla, ja se jouduttiin hetkellisesti sulkemaan. Tulipalon syttymissyy ei ole toistaiseksi selvillä.

Kommentoi

Mainos: K-Citymarket Päiväranta ja K-Citymarket Kolmisoppi

Anna ajallesi arvoa - kaikki ostokset yhdellä kertaa Kuopion K-Citymarketeista. Kaupungin laajimmat valikoimat valitaan huolella ja ammattitaidolla

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut