Savon Sanomat etsii Pohjois-Savon parasta grillikioskia – äänestä suosikkiasi ja voit voittaa 100 euron lahjakortin voittajaravintolaan

Äänestys Pohjois-Savon parhaasta grillikioskista on alkanut. Vesa Vuorela
Jaakko Muilu

Jaakko Muilu

Perinteisten grillikioskien määrä on ollut jo pitkään laskussa ympäri Suomen, myös Pohjois-Savossa. Katukuvaamme ovat saapuneet paitsi monikansalliset ketjut, myös erilaiset etniset ravintolat ja street food (katuruoka) -kulttuuri.

Uusien herkkujen keskellä usein unohtuukin perinteikkään grillikioskiruoan arvostus. Vähenevästä määrästä huolimatta maakunnastamme löytyy edelleen kosolti suupielet kuolaan saattavia grillikioskeja.

Mutta mikä niistä on mielestäsi paras?

Ovatko perinteiset grillikioskit katoamassa? Tutkija tarjoaa selitykseksi paitsi ruokakulttuurin muutosta, myös tarjonnan monipuolistumista

Nyt Savon Sanomat etsii Pohjois-Savon parasta grillikioskia. Se voi olla perinteinen makkaraperunoita öiselle kansakunnalle tarjoava pystygrilli, sesonkiaikaan paikalle saapuva kärrykioski tai mitä tahansa siltä väliltä.

Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan sadan euron lahjakortti parhaaksi valittuun grilliin. Yleisöäänestyksessä toiseksi ja kolmanneksi parhaaseen ravintolaan arvotaan 50 euron lahjakortti, yksi kumpaankin.

Äänestys Pohjois-Savon parhaasta grillistä on alkanut ja äänestysaikaa on 27.8 asti.

Äänestää voit oheisella lomakkeella. Pohjois-Savon paras grillikioski julkaistaan Savon Sanomissa syyskuussa.

Henkilötietoja käytetään arvontaan liittyvään yhteydenpitoon ja tiedot hävitetään arvonnan jälkeen. Henkilötietoja ei käytetä markkinointiin.

Keskisuomalaisen tietosuojalausekkeen voit lukea tästä.

Kommentoi

Mainos: K-Citymarket Päiväranta ja K-Citymarket Kolmisoppi

Anna ajallesi arvoa - kaikki ostokset yhdellä kertaa Kuopion K-Citymarketeista. Kaupungin laajimmat valikoimat valitaan huolella ja ammattitaidolla

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut