Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuopiossa yhdeksän uutta tartuntaa – Pohjois-Savon tartunnat ovat jakaantuneet useamman kunnan kesken

Kuopiossa on todettu keskiviikkona yhdeksän uutta koronavirustartuntaa, tiedottaa Kuopion kaupunki.

Tartunnan saaneista viisi on ollut karanteenissa perheessä, lähipiirissä tai työpaikalla tapahtuneen altistumisen vuoksi.

Yksi tartunnoista on todennäköisesti saatu kuopiolaisesta ravintolasta, kaksi ystäväpiiristä ja yksi ulkomailta.

Kuopiossa on voinut altistua koronavirukselle perjantaina 6. elokuuta Soisalon liikenteen bussissa välillä Varkaus–Kuopio kello 17.30–19 ja ravintola Albatrossissa kello 20–23 sekä maanantaina 9. elokuuta iltapäivällä S-market Keilankannassa.

Kyseisinä aikoina altistumispaikoissa olleita suositellaan seuraamaan oireitaan ja hakeutumaan herkästi koronatestiin, vaikka olisikin saanut koronarokotukset.

Lisätietoa koronatestauksesta Kuopiossa löytyy osoitteesta: www.kuopio.fi/koronatestaus-kuopiossa.

Lisäksi Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tartuntatautirekisteriin kirjattiin keskiviikkona 23 uutta koronavirustartuntaa Pohjois-Savosta

Näistä Varkaudessa on kahdeksan tartuntaa, Kuopiossa seitsemän, Iisalmessa kolme, Pielavedellä kaksi sekä Leppävirralla, Siilinjärvellä ja Suonenjoella yksi tartunta.

Etelä-Savosta raportoitiin viidestä uudesta tartunnasta, joista Mikkelissä ja Pieksämäellä on kaksi tartuntaa ja Mäntyharjulla yksi.

Itä-Savosta kirjattiin kaksi uutta tartuntaa, jotka ovat Savonlinnasta.

Tartuntatautirekisterin tiedot päivittyvät takautuvasti.