Kuopiossa 13 uutta koronavirustartuntaa – kaupunki julkaisi liudan uusia altistumispaikkoja

Lippumäen skeittipuistossa on voinut altistua koronalle. Arkistokuva. Juha Poutanen
Jerri Koskinen

Jerri Koskinen

Kuopiossa todettiin perjantaina 13 uutta koronatartuntaa. Tartunnoista neljä on saatu muilta paikkakunnilta ja kuusi tartunnan saaneista on ollut karanteenissa perhealtistumisen vuoksi. Kolmen tartunnan selvittelyt ovat vielä kesken.

Kaupungin tiedotteen mukaan koronavirukselle on voinut altistua viime viikon maanantaina, tiistaina ja torstaina Rautalammin auton bussissa Karttulasta Kuopioon kello 6.50–7.50 sekä samoina päivinä Kuopion joukkoliikenteen bussissa numero 35 Kuopion torilta Toivalaan kello 8.15–8.30.

Ravintola Glorian terassilla on voinut altistua viime viikon perjantaina kello 21–24. Pitkälahden ABC:llä on voinut altistua viime sunnuntaina kello 17.30–18 ja Lippumäen skeittipuistossa viime maanantaina kello 13–15.30.

Viiveellä päivittyvään Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tartuntatautirekisteriin kirjattiin perjantaina 17 uutta koronavirustartuntaa Pohjois-Savosta. Tartunnoista 15 on Kuopiossa ja kaksi Lapinlahdella.

Etelä-Savosta rekisteriin kirjattiin 12 uutta tartuntaa, joista 10 on Mikkelissä sekä yksi Juvalla ja Pieksämäellä. Etelä-Savosta THL kirjasi kuusi tartuntaa, jotka kaikki ovat Savonlinnassa.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut