Keiteleen markkinat on peruttu koronan takia

Teppo Komulainen

Keiteleen markkinat, jotka oli määrä järjestää 27.–28. elokuuta, on peruttu koronaepidemian vuoksi. Vastuujärjestäjä Keiteleen Hevosystäväseura kertoo tiedotteessaan kuulleensa eri tahoja – terveysviranomaisista tartuntatautilääkäri Harri Korhosta, Keiteleen yrittäjäyhdistystä ja muuta yhdistysväkeä sekä kunnan edustajia.

– Samoin tunnistamme riskianalyysiin pohjaavat suositukset Palveluyhtiö Viisarit Oy:n koronavalmiusryhmältä. Keiteleen, Vesannon ja Tervon kuntien alueella on suositus pidättäytyä yleisötapahtumien järjestämisestä, seura toteaa tiedotteessaan.

– Keiteleen Hevosystäväseurassa näemme, että tilanteessa, jossa olemme juuri toipumassa vakavasta koronatartuntaryppäästä alueellamme, on välttämätöntä taata terveydenhoitohenkilökunnalle hengähdysaikaa. Lisä- ja ylitöinä hoidetusta tartuntajäljitystyöstä on annettava tunnustus – ja samaan aikaan meidän muiden on vältettävä ylimääräisiä riskitekijöitä, joita yleisötapahtumat yhteisen arviomme mukaan ovat.

Kommentoi

Mainos: K-Citymarket Päiväranta ja K-Citymarket Kolmisoppi

Anna ajallesi arvoa - kaikki ostokset yhdellä kertaa Kuopion K-Citymarketeista. Kaupungin laajimmat valikoimat valitaan huolella ja ammattitaidolla

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut