Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Iisalmessa todettiin uusi koronatartunta – Viikon aikana todettu 11 tartuntaa

Iisalmessa todettiin uusi tartunta maanantaina 16. elokuuta, kerrotaan Ylä-Savon sotesta. Lauantaina 14.8. todettiin yksi tartunta ja perjantaina 13.8. kaksi. Edelliset tartunnat todettiin tiistaina 10.8. (2) ja keskiviikkona (5).

Elokuussa tartuntoja on todettu Ylä-Savon soten alueella yhteensä 18, saman verran kuin alueella oli tartuntoja heinäkuun aikana. Kesäkuussa tartuntoja todettiin kuntayhtymän alueella 1, toukokuussa 4, huhtikuussa 11, maaliskuussa 16, helmikuussa 27 ja tammikuussa 21, eli tämän vuoden aikana yhteensä 116. Vuoden 2020 aikana Ylä-Savon soten alueella todettiin kaikkiaan 85 koronatartuntaa.

Iisalmessa on voinut altistua koronavirustartunnalle tiistaina 10.8. klo 11.15–12 Keisarinkulman kiinalaisessa ravintolassa, kertoo Ylä-Savon sote. Henkilöitä, jotka ovat olleet kyseissä paikassa tuona aikana, pyydetään tarkkailemaan vointiaan. Oireiden ilmaantuessa on hyvä hakeutua matalalla kynnyksellä koronavirustestiin.