Iisalmessa kolme uutta koronatartuntaa – yksi tartunnoista oppilaalla

Kaisu Lötjönen

Iisalmessa on tiistaina todettu kolme uutta koronavirustartuntaa, joiden jäljitus on aloitettu. Yksi tartunnoista on todettu Juhani Ahon koulun oppilaalla ja tartunnanjäljitys tämän uuden tartunnan osalta on käynnissä parhaillaan. Asiasta kertoo Ylä-Savon sote.

Viikonloppuna Juhani Ahon koulun ja Kirkonsalmen koulun oppilailla todettujen tartuntojen osalta tartunnanjäljitys on saatu valmiiksi ja uusien tartuntojen ehkäisemäksi kaikki altistuneet on asetettu karanteeniin. Altistuneita henkilöitä on noin sata.   

Iisalmessa jatketaan myös avoimia rokotustapahtumia ensi viikolla.

Rokotukseen voivat tulla ilman ajanvarausta kaikki yli 12-vuotiaat asukkaat. Tällöin annetaan ensisijaisesti ensimmäisiä koronarokotuksia.

Koronarokotukset ilman ajanvarausta:

• Kiuruveden terveyskeskuksessa 25.8.201 kello 12–18

• Sonkajärven terveyskeskuksessa 25.8.2021 kello 13–18

• Vieremän terveyskeskuksessa 26.8.2021 kello 12–18.

Juttua päivitetty 17.8. klo 19.30: lisätty maininta Juhani Ahon koulun tartunnasta sekä jo viikonloppuna kouluissa ilmenneet tartunnat. Lisätty myös, että tartunnanjäljitys on saatu valmiiksi näiden viikonloppuna ilmenneiden tartuntojen osalta.

Kommentoi

Mainos: K-Citymarket Päiväranta ja K-Citymarket Kolmisoppi

Anna ajallesi arvoa - kaikki ostokset yhdellä kertaa Kuopion K-Citymarketeista. Kaupungin laajimmat valikoimat valitaan huolella ja ammattitaidolla

| Päivitetty

Mainos: Savon Sanomat

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut