Kuopiossa 14 uutta koronavirustartuntaa, lisäksi uusia tartuntoja neljässä muussa kunnassa Pohjois-Savossa

Jerri Koskinen

Jerri Koskinen

Kuopiossa todettiin perjantaina 14 uutta koronavirustartuntaa. Kaupungin tiedotteen mukaan näistä tartunnoista yksi on ulkomailta ja viisi on perheensisäisiä tartuntoja.

Lisäksi uusista tartunnoista neljä liittyy jo aiemmin tiedossa olleeseen tartuntaketjuun, ja tartunnan saaneet ovat olleet jo karanteenissa. Kolmen uuden tartunnan lähteestä ei ole tietoa, ja yhden uuden tartunnan selvittelyt ovat kesken.

Juankosken päiväkodissa on todettu korona-altistuminen ja huoltajille on mennyt asiasta jo tieto Muksunetin kautta.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen viiveellä päivittyvään tartuntatautirekisteriin kirjattiin perjantaina Pohjois-Savosta niin ikään 14 uutta koronavirustartuntaa. Näistä kahdeksan on Kuopiossa, kaksi Kiuruvedellä ja Siilinjärvellä sekä yksi Suonenjoella. Yhden tartunnan paikkakuntaa THL ei kerro, sillä kyseisessä kunnassa on alle viisi tartuntaa.

Etelä-Savosta THL kirjasi kolme uutta tartuntaa ja Itä-Savosta seitsemän uutta tautitapausta.

Kommentoi

Mainos: K-Citymarket Päiväranta ja K-Citymarket Kolmisoppi

Anna ajallesi arvoa - kaikki ostokset yhdellä kertaa Kuopion K-Citymarketeista. Kaupungin laajimmat valikoimat valitaan huolella ja ammattitaidolla

| Päivitetty

Mainos: Pihlajalinna Kuopio

Kirkkaampi hymy suuhygienistin vastaanotolla

Mainos: Savon Sanomat

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut