Perinteikästä kartanoa pyörittävä firma ottaa vastuun Tahko Chaletin käytännön toiminnasta

Kuopion Tahkovuorella toimivan Tahko Chaletin operatiivinen liiketoiminta ja sen kehittäminen siirtyy Thousand Lakes Hotels Oy:lle.Tahko Chaletiin kuulu muun muassa Piazza -viihdekeskus Tomi Pyy
Aku-Pekka Mölsä

Aku-Pekka Mölsä

Kuopion Tahkovuorella toimivan Tahko Chaletin operatiivinen liiketoiminta ja sen kehittäminen siirtyy Thousand Lakes Hotels Oy:lle 1.11.2021 alkaen.

Yhteistyö ei vaikuta omistussuhteisiin. PNT Active Oy omistaa liiketoiminnat edelleen, sanoo tiedotteessa PNT Active Oy:n hallituksen puheenjohtaja Heppu Pentti.

Vuonna 2020 perustettu Thousand Lakes Hotels on majoitus- ja ravitsemispalveluihin keskittynyt johtamis- ja kehittämisyhtiö, joka operoi myös Uudellamaalla sijaitsevan Långvikin kokous- ja kylpylähotellin liiketoimintaa.

Långvikin kartanon omistajat ostivat aikoinaan Långvikin hotelli- ja kylpyläkeskuksen liiketoiminnan Roman Rotenbergiltä, joka on Helsingissä sijaitsevan Hartwall Areenan osaomistaja.

Perheyhtiö PNT Active Oy:n omistamaan Tahko Chaletiin kuuluvat Tahkovuorella sijaitsevat Piazza -viihdekeskus, Mosquito -ravintola, Ukko-Hotelli ja Vietti Suites sekä huvila-alue Golden Resort.

Golden Resortilla on yhdeksän erillishuvilaa, 20 paritalohuvilaa ja päärakennus, joka tarjoaa ravintola- ja tapahtumapalveluita ja toimii kesäisin myös Golden Resortin Lake- ja Forest -golfkenttien klubiravintolana.

– Thousand Lakes Hotelsilla on kokemusta ja osaamista, joka tarjoaa edellytykset Tahko Chaletin kehittämiseen monipuolisesti ja tuloksellisesti, perustelee Pentti tehtyä sopimusta.

Thousand Lakes Hotels on nimittänyt Pasi Piipposen kaupalliseksi johtajaksi 01.08.2021. Piipponen ottaa myös vastuun Tahko Chaletin toiminnoista 01.11.2021 alkaen.

Savon Sanomat ei torstaina tavoittanut sopimuksen osapuolia kertomaan lisää sen sisällöstä.

(Jutun alkuun lisätty 2.9. klo 14.48 , ettei yhteistyö vaikuta omistussuhteisiin)

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut