Poliisiautoa oli ammuttu oikealla ampuma-aseella – jokin pieni punainen pakeni paikalta

Kuopion pääpoliisiasema sijaitsee Suokadulla. Yhtä poliisin käytössä olevaa autoa ammuttiin runsas viikko sitten teatterin puoleisella parkkipaikalla eli kuvan ottopaikan luona. Henna Kokkonen

Asta Tenhunen

Poliisi pyytää lisää havaintoja Kuopion oikeus- ja poliisitalon pihalla tehdystä vahingonteosta.

Joku tai jotkut ampuivat poliisiaseman pihalla pysäköitynä ollutta poliisiautoa viime maanantaina 30. elokuuta. Autossa huomattiin oleva ampumajälki tiistaiaamuna. Jäljen perusteella autoa oli ammuttu oikealla ampuma-aseella.

Poliisin mukaan asiasta on tullut lukuisia havaintoja ja vihjeitä. Tämänhetkisen tiedon mukaan harmaata poliisin käytössä ollutta pakettiautoa oli ammuttu maanantaina iltapäivällä kello 17:n jälkeen.

Poliisiautossa ei ollut poliisin tunnuksia, mutta se oli pysäköity muiden poliisiautojen kanssa riviin Kuopion pääpoliisiaseman sivustalle teatterin puoleiselle parkkipaikalle.

Havaintojen mukaan paikalla oli käynyt henkilö ja punainen pieni vanhahko henkilöauto noin kello 17.15. Poliisi epäilee punaisen auton liittyvän tapaukseen. Poliisi pyytää lisää havaintoja auton liikkeistä ja sillä liikkuneista henkilöistä.

Havainnot ja tiedot voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisilaitoksen vihjenumeroon 0295 415 232 tai sähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

Poliisi tutkii tapausta vahingontekona ja ampuma-aserikoksena.

Tiedossa ei ole, että kukaan olisi ollut ampumisen takia välittömässä vaarassa, vaikka ampuminen kaupunkialueella päiväaikaan voi lähtökohtaisesti olla vaarallista.

Poliisiautoa ammuttiin Kuopion poliisiaseman pihassa – harvinainen tapaus tutkinnassa

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut