Kansallinen neurokeskus etsii johtajaa

Kansallinen neurokeskus etsii johtajaa. Nykyinen johtaja Mikael von und zu Fraunberg siirtyy Oulun yliopiston neurokirurgian professoriksi. Aake Roininen
Aku-Pekka Mölsä

Aku-Pekka Mölsä

Kansallinen neurokeskus hakee uutta johtajaa. Nykyinen johtaja, neurokirurgian dosentti Mikael von und zu Fraunberg on valittu Oulun yliopiston neurokirurgian professoriksi 1.1.2022 alkaen. Tämän vuoksi hän luopuu tehtävästään Kansallisessa neurokeskuksessa.

Kansallinen neurokeskus on seitsemän yliopiston ja viiden yliopistosairaanhoitopiirin yhteistyöverkosto, joka on perustettu 1.4.2021.

Kansallisen neurokeskuksen tarkoituksena on edistää neurotieteiden kansallista ja kansainvälistä tutkimusyhteistyötä ja siten edesauttaa aivoterveyden edistämiseen sekä aivosairauksien diagnostiikkaan, hoitoon ja kuntoutukseen liittyvien innovaatioiden syntymistä.

Kansallisen neurokeskuksen koordinoiva yksikkö toimii Itä-Suomen yliopiston terveystieteiden tiedekunnan alaisuudessa ja operatiivista toimintaa toteuttavat alueelliset Brain & Mind -verkostot, joiden keskuksina ovat Jyväskylä, Kuopio, Oulu, Tampere, Turku ja pääkaupunkiseudulla Espoo ja Helsinki.

Kommentoi

Mainos: K-Citymarket Päiväranta ja K-Citymarket Kolmisoppi

Anna ajallesi arvoa - kaikki ostokset yhdellä kertaa Kuopion K-Citymarketeista. Kaupungin laajimmat valikoimat valitaan huolella ja ammattitaidolla

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut