MTV: Niuvanniemestä karannut nainen edelleen kateissa

Poliisi etsii naista edelleen. Johanna Erjonsalo
Juuso Kääriäinen

Juuso Kääriäinen

Itä-Suomen poliisilaitoksen komisario Hannu Virolainen kertoo MTV uutisille, ettei Kuopion Niuvanniemen oikeuspsykiatrisesta sairaalasta perjantaina karannutta naista ole vielä tavoitettu.

Virolainen kommentoi MTV uutisille, että naisesta ei ole saatu uusia havaintoja iltayhdeksän jälkeen, eikä poliisilla ole hänen mukaansa tällä hetkellä tietoa paikoista, joissa nainen on liikkunut.

MTV uutisten mukaan naisen ei epäillä olevan varsinaisesti vaarallinen muille ihmisille, vaikka nainen onkin syyllistynyt poliisin mukaan vakavaan rikokseen.

Havainnot Niuvanniemestä karanneesta naisesta pyydetään ilmoittamaan hätäkeskukseen.

Juttua muokattu 11.9.2021 kello 10.28: Poistettu kuva etsintäkuulutetusta naisesta ja lisätty tilalle kuvituskuva. Poistettu jutusta vanhaan juttuun liittynyt virheellinen kuvateksti.

Aiheeseen liittyvää

  1. Poliisi etsii Niuvanniemen sairaalasta karannutta naista
    10.9.2021 19:33

Kommentoi

Mainos: K-Citymarket Päiväranta ja K-Citymarket Kolmisoppi

Anna ajallesi arvoa - kaikki ostokset yhdellä kertaa Kuopion K-Citymarketeista. Kaupungin laajimmat valikoimat valitaan huolella ja ammattitaidolla

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut