Kuopion koronajäljitys laahaa pahasti ruuhkautuneena – uusien tartuntojen alkuperästä ei vielä tietoa

Arkistokuva. Tuire Punkki
Jerri Koskinen

Jerri Koskinen

Kuopiossa todettiin maanantaina seitsemän uutta koronavirustartuntaa. Kaupungin tiedotteen mukaan jäljityksen ruuhkautumisen vuoksi tarkempia tietoja tartuntojen alkuperästä ei vielä ole.

Kaupungin mukaan suurin osa sunnuntaina ja maanantaina raportoiduista tartunnoista liittyy aiemmin ilmoitettuihin joukkoaltistumisiin kouluissa ja päiväkodeissa sekä opiskelijoiden järjestämiin yksityistilaisuuksiin.

Uusia joukkoaltistumisia Kuopiossa on todettu päiväkoti Pikkulinnassa sekä aiemmin raportoiduilla kouluilla ja päiväkodeissa jatkotartuntojen osalta.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tartuntatautirekisteriin kirjattiin Pohjois-Savosta 23 uutta tartuntaa. Tartunnoista 22 on Kuopiossa sekä yksi Varkaudessa. Tartuntatautirekisteri päivittyy muutaman päivän viiveellä.

Etelä-Savosta THL ei kirjannut uusia tartuntoja. Itä-Savon sairaanhoitopiirin alueelta THL kirjasi yhden uuden tartunnan Savonlinnasta.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut