Sonja Länsivuoren toinen yritys palkittiin – kuopiolaislähtöinen kaunotar kruunattiin toiseksi perintöprinsessaksi

Sonja Länsivuori Miss Suomi 2021 -finaalissa Keravalla 18. syyskuuta 2021. Emmi Korhonen
Jerri Koskinen

Jerri Koskinen

Kuopiolaislähtöinen, mutta Helsingissä nykyään asuva Sonja Länsivuori kruunattiin Miss Suomi -kilpailussa toiseksi perintöprinsessaksi myöhään lauantai-iltana Keravalla. Länsivuori osallistui kilpailuun jo toisen kerran.

Länsivuori oli Miss Suomi -finaalissa jo vuonna 2019, mutta silloin palkintosijat jäivät nappaamatta. Länsivuori muistetaan myös Savon Sanomien vuoden 2018 juhannusneitona.

Vaasalaislähtöinen Essi Unkuri valittiin nyt Suomen kauneimmaksi naiseksi. Unkuri oli myös yleisön suosikki.

Kaksikielinen Unkuri muutti opiskelujen perässä Helsinkiin neljä vuotta sitten. Hän on opiskellut markkinointia ja työskentelee yrittäjänä.

Ensimmäisen perintöprinsessan tittelin vei Emmi Suuronen Vantaalta.

Miss Suomi -kilpailu järjestettiin tänä vuonna poikkeuksellisella tavalla, sillä kaikki finalistit olivat jo aiempina vuosina kilpailuun osallistuneita naisia.

(Juttua päivitetty 19.9. klo 10.16. Länsivuori ei ollut yleisön suosikki vuoden 2017 Miss Suomi -kilpailussa. Hän oli mukana Miss Suomi -kilpailussa vuonna 2019. Lisäksi hän on Savon Sanomien juhannusneito vuodelta 2018.)

Sonja Länsivuori finaalissa Keravalla. Emmi Korhonen
Toinen perintöprinsessa Sonja Länsivuori (vas.), Miss Suomi 2021 Essi Unkuri ja 1. perintöprinsessa Emmi Suuronen Miss Suomi 2021 -finaalissa Keravalla. Emmi Korhonen

Kommentoi

Mainos: PeeÄssä

Yhdessä tehdään ja yhdessä onnistutaan

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut