Nordcloud avaa toimipisteen ja uusia työpaikkoja Kuopioon

Kuvituskuva. Johanna Erjonsalo

Kaisu Lötjönen

Euroopan suurimpia pilvipalvelujen tarjoajia Nordcloud avaa uuden toimiston Kuopioon sekä Ouluun ja laajentaa samalla Helsingin ja Jyväskylän toimintoja.

Yhtiön tavoitteena on työllistää Euroopan laajuisesti 3000 ammattilaista vuoteen 2023 mennessä.

Nordcloud lupaa avata jatkossa vuosittain yli 100 uutta teknologia-alan työpaikkaa Suomessa. Yrityksestä kommentoidaan Savon Sanomille, että Kuopion alueelle rekrytoidaan noin 40 uutta työntekijää seuraavan puolen vuoden aikana. Kuopion uuden toimiston sijaintipaikkaa etsitään vielä, mutta toimipaikka on tarkoitus avata tämän vuoden lopulla.

Erityisesti digitaalisten ratkaisujen muotoilu- ja kehityspalveluiden kysyntä kasvaa vauhdilla. Uusille tekijöille on tarvetta niin designereiden, arkkitehtien, sovelluskehittäjien kuin palveluhallinnan roolienkin joukkoon.

Nordcloud on alusta saakka myös kouluttanut osaajia oman Nordcloud Academyn kautta.

Myös tulevissa rekrytoinneissa osaajia koulutetaan merkittävästi. Työpaikkoja voi hakea myös alaa vasta aloittelevat henkilöt.

Nordcloud on käynnistänyt Suomen rekrytoinnit syyskuussa.

Nordcloud auttaa satoja kansainvälisiä yritysasiakkaitaan saamaan täyden hyödyn pilvipalveluista kustannustehokkaasti ja tietoturvallisesti. Nordcloud tarjoaa palveluja kymmenessä Euroopan maassa.

Juttua päivitetty 21.9.2021 kello 19.35: Lisätty tieto Kuopion seudun työpaikkojen määrästä ja tiedot toimipaikan sijainnista.

Aiheeseen liittyvää

  1. It-ala: Kuopio syytää osaajia, mutta kilpailu tekijöistä käy kuumana 19.9.2021 9:00
  2. ”Epävarmuus alkaa väistyä ja markkina näyttää valoisalta” 19.9.2021 9:00

Kommentoi

Mainos: PeeÄssä

Yhdessä tehdään ja yhdessä onnistutaan

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut