Syksyn väriloisto on pian kauneimmillaan – ota täydellinen ruskakuva, niin voit voittaa arvokkaan lahjakortin

Puut ja kasvit valmistautuvat talveen asunvaihdoksella. Ne imaisevat runkoihinsa ja oksistoonsa lehtivihreän, jonka alta paljastuu tulen väreissä helottava syyspuku.

Savon Sanomat etsii vaikuttavimpia ja oivaltavimpia otoksia luonnon tämänvuotisesta ruskanäytöksestä valokuvakilpailulla.

Jos taltioit syksyn sävyjä kameralla, lähetä osumasi Savon Sanomille lukijan kuvana viimeistään perjantaina 8. lokakuuta.

Voit lähettää kilpailukuvan multimediaviestinä numeroon 173521. Kirjoita viestin alkuun SASA ja sen jälkeen kuvateksti ja kuvaajan nimi. Palvelu toimii Telian, Elisan, Saunalahden ja DNA:n liittymissä ja maksaa operaattorikohtaisen multimediaviestin datasiirtomaksun.

Vaihtoehtoisesti voit lähettää kuvan sähköpostin liitteenä osoitteeseen sasa@moblog.fi. Voit lähettää vain yhden kuvan per sähköposti.

Huomaathan, että saat lähettää vain kuvia, joihin sinulla on tekijänoikeudet. Ja jos kuvissa on tunnistettavia henkilöitä, muista ensin kysyä heiltä lupa kuvan lähettämiseen.

Savon Sanomien visualistiraati valikoi kymmenen parasta kuvaa, joiden kesken järjestetään lukijaäänestys.

Äänestyksen voittanut otos palkitaan 100 euron lahjakortilla valokuvausalan liikkeeseen. Toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneet saavat 50 euron lahjakortin. Myös äänestäneillä on mahdollisuus palkintoon: heidän joukostaan arvotaan yksi 50 euron lahjakortin saaja.

Kuinka sinä näet ruskan?

Kuvakilpaan voi hakea inspiraatiota vaikkapa seuraavista Savon Sanomien kuvaajien syysotoksista:

Juttua muokattu 6.10.2021, kello 15.55: Lisätty, että sähköpostilla kuvia voi lähettää vain yhden kuvan per sähköposti.

Juttua muokattu 1.10.2021 kello 10.36: Korjattu ruskakuvakilpailun palkinnot oikein: Voittaja saa 100 euron lahjakortin, toiseksi ja kolmanneki tulleet sekä arvonnan voittaja palkitaan 50 euron lahjakortilla.

Mainos: K-Supermarket Portti

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut