Poliisi pyytää havaintoja Juankoskella viedystä Volvosta – Kaksi kuljettajaa jäi kiinni huumepikatestissä

Poliisi pyytää havaintoja Juankoskella varastetusta Volvosta. Niina Villman
Aku-Pekka Mölsä

Aku-Pekka Mölsä

Juankoskella anastettiin perjantain ja lauantain välisenä aikana Paasikoskentien 2:n pysäköintialueelle pysäköitynä ollut Volvo V70-henkilöauto, jonka rekisteritunnus on LLI-257. Autossa on valkeat alumiinivanteet asennettuna.

Poliisi pyytää ilmoittamaan autoon liittyvistä havainnoista vihjepuhelimen numeroon 029 5415 232 tai soittamalla numeroon 029 545 5068 tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Henkilöauton kuljettaja antoi positiivisen tuloksen huumepikatestissä lauantaina iltapäivällä Pyörönkaarella Kuopion Petosella. Poliisi vei kuskin verikokeeseen. Kuopiolaisella mieskuljettajalla ei ollut ajo-oikeutta.

Asiassa on tutkintanimikkeinä rattijuopumus, huumausaineen käyttörikos ja kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta.

Lauantai-iltana noin kello 20 poliisin haaviin jäi Kuopion Pitkälahdentiellä kuopiolainen naiskuljettaja, joka antoi huumepikatestissä positiivisen tuloksen. Poliisi vei kuljettajan verikokeeseen.

Naisella ei ollut ajo-oikeutta. Tutkintanimikkeinä on rattijuopumus, huumausaineen käyttörikos ja kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut