Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Rattijuoppo törmäsi poliisiautoon Väinölänniemellä – ajoi sitten ulos tieltä ja juuttui aitaan

Henkilöauton kuljettaja ajoi vaarallisesti pitkin Kuopiota torstai-iltana.

Poliisille tuli useita ilmoituksia holtittomasti ajaneesta henkilöauton kuljettajasta Kuopion moottoritiellä. Poliisipartio huomasi ilmoitetun auton keskustassa Satamakadulla iltakahdeksalta.

Kun partio yritti pysäyttää henkilöauton, sitä kuljettanut keskisuomalainen keski-ikäinen mies lähti ajamaan karkuun.

Väinölänniemen päässä henkilöauto pysähtyi, mutta kuljettaja peruutti sen jälkeen poliisiauton keulaan. Henkilöauton kuljettaja lähti uudestaan karkuun, mutta suistui tieltä Väinölänniemen lounaispäässä Peräniemen lähellä. Auto suistui tieltä ja juuttui kiinni koripallokentän metalliaitaan.

Autossa oli kuljettajan lisäksi yksi matkustaja. Matkustajaa ei epäillä mistään. Poliisit ottivat kuljettajan kiinni epäiltynä ainakin törkeään rattijuopumukseen ja törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

Mies puhalsi alkometriin 2,32 promillea. Hänellä ei myöskään ollut voimassa olevaa ajokorttia.

Poliisi tiedotti torstai-iltana tapahtuneesta takaa-ajosta vasta perjantaina. Tiedossa ei ole, että sivullisia olisi ollut välittömässä vaarassa Satamakadulla tai Väinölänniemellä. Alue on kuitenkin arki-iltaisinkin erittäin suosittua ulkoilualuetta.