Nopeusrajoitusta jouduttiin pudottamaan reilusti Kallansilloilla – poliisi: pelkona suurempi onnettomuus

Kuvankaappaus Liikenneviraston kelikamerasta Kallansilloilta Liikennevirasto

Kaisu Lötjönen

Poliisi on tiputtanut nopeusrajoituksen Kuopion Kallansilloilla 60 kilometriin tunnissa niissä kohdissa joissa se on mahdollista. Syynä on erittäin huono ja sohjoinen ajokeli. Normaalisti nopeusrajoitus sillalla on 100 km/h.

Poliisin tilannekeskuksesta kerrotaan, että parin tunnin sisällä pelkästään Kuopiosta on tullut poliisin tietoon kymmenen huonosta kelistä johtuvaa kolaria. Toistaiseksi yksikään ei ole johtanut vakaviin loukkaantumisiin.

– Keli huononee koko ajan, ja poliisin suurin huoli on nyt, että sattuu joku isompi onnettomuus. Jos vakava tilanne sattuu vaikka Kallansilloilla, ei ehditä muihin tehtäviin, sanoo Aku Uusitalo poliisin tilannekeskuksesta.

Myös pelastuslaitos kertoi aiemmin, että onnettomuuksia tulee nyt koko ajan.

Useita liikenneonnettomuuksia sattui Pohjois-Savossa – pelastuslaitos varoittti erittäin huonosta ajokelistä: "Aineksia on aika hurjiinkin tilanteisiin"

Poliisi muistuttaa, että turvavälit pidettäisiin kunnossa, eikä loskaisella tiellä lähdetä ohittamaan muita autoilijoita.

– Autoilijoille toivotaan nyt rutkasti malttia, Uusitalo sanoo.

Fintrafficin kelikamera

Tuttu rekkasuma Seon rinteessä valtatie 23:lla – "Tie on todella vaarallinen"

Aiheeseen liittyvää

  1. Useita liikenneonnettomuuksia sattui Pohjois-Savossa – pelastuslaitos varoittti erittäin huonosta ajokelistä: "Aineksia on aika hurjiinkin tilanteisiin"
    20.10.2021 11:36

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut