Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Metsäsonaatti tarjoaa kuopiolaisille "ihmisluonnosta inspiroitunutta tragikoomista painajaista, metsäkoneen hydraulisen elämänsykkeen ihastelua ja perusmukavaa makkaranpaistoa turhuuden roviolla"

Kuopiossa järjestetään viikonloppuna VR:n konepajalla Metsäsonaatti-niminen esitys, joka on yhdistelmä esitystaidetta, installaatiota ja musiikkia. Esitys on osa Ompeluseurat-esityssarjaa, jossa yhdistyvät taide ja tekemättömät käsityöt.

Tapahtuman tiedotteen mukaan Metsäsonaatti on "kolmiosainen kokoelma epätodellista metsämaisemaa. Se on ihmisluonnosta inspiroitunutta tragikoomista painajaista, viimeisten ihmisten hajanaisia yrityksiä ymmärtää ja ylpeillä vielä viimeisen kerran, metsäkoneen hydraulisen elämänsykkeen ihastelua, synnyttämisen ja tuhoutumisen ekstaasia sekä perusmukavaa makkaranpaistoa turhuuden roviolla".

Esitys järjestetään lauantaina kello 16–21 ja sunnuntaina kello 11–15. Tilaan on vapaa pääsy ja sinne voi tulla ja lähteä oman aikataulun mukaisesti. Metsäsonaatin osat alkavat tasatunnein. Esityksellisten hetkien ulkopuolella yleisöllä on mahdollisuus esimerkiksi parsia sukkaa, jolle ei ole paria. Tarjolla on myös termarikahvia.

Teoksen työryhmään kuuluvat näyttelijät Mika Juusela, Lasse Forsgren, Riina Björkbacka ja Johanna Jauhiainen, skenografi Jaana Kurttila sekä valokuvataiteilija Ulla-Mari Lindström.

Osana teosta on esillä valokuvataiteilija Lindströmin videoinstallaatio The End of Earthly Delights.