Juhani Ahon koulussa noin 60 mahdollisesti koronavirukselle altistunutta – yläkoululaisia etäopetukseen

Juhani Ahon yläkoulussa on noin 60 mahdollisesti altistunutta rehtori Mari Lyyran lähettämän tiedotteen mukaan. Tiina Tynkkynen-Hieta
Juuso Kääriäinen

Juuso Kääriäinen

Iisalmen Juhani Ahon koulun rehtori Mari Lyyra kertoo sunnuntai-iltana koulun oppilaiden vanhemmille lähettämässä tiedotteessaan, että noin 60 koulun oppilasta on mahdollisesti altistunut koronavirukselle. Koulu on lähettänyt Wilma-viestin kaikille mahdollisesti virukselle altistuneille.

– Ellet ole saanut viestiä, tietojemme mukaan altistumista ei ole kohdallasi tapahtunut, Lyyra kirjoittaa.

Koulussa järjestetään tiedotteen mukaan etäopetusta kuluvan viikon aikana altistuneille oppilaalle vuosiluokilla 7–9. Ellei etäopetusta koskevaa viestiä ole saanut, kouluun voi tiedotteen mukaan tulla oireettomana. Oireisena on oltava yhteydessä Ylä-Savon sotekuntayhtymään. Viesti etäopetuksesta on lähetetty oppilaille ja huoltajille.

Lyyra kertoo tiedotteessaan, että vaikka sotekuntayhtymä ei vielä ole antanut maskisuositusta, koululuokissa on tarjolla maskeja. Lisäksi varotoimet, kuten etäisyyden pitäminen, käsien peseminen ja porrastetut ruokailut ovat yhä käytössä.

Hänen mukaansa koronavirustilannetta seurataan tiiviisti ja koulu tiedottaa asiasta, jos tiedotettavaa on.

Ylä-Savon sotekuntayhtymä tiedotti sunnuntaina, että Juhani Ahon koulussa useita luokkia ja opettajia on voinut altistua koronavirukselle. Koronaviruksen altistumispaikat on listattu Ylä-Savon sotekuntayhtymän verkkosivuilla.

Juttua muokattu 15.11.2021 kello 8.15: Korjattu kuvatekstiin tieto, että kyse on mahdollisista altistumisista. Lisäksi lisätty juttuun paikkakunta ja Lyyran tiedotteen vastaanottajat.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut