Antti Tuiskun kirjoittama Menesty!-kirja on myynyt jo yli 20 000 kappaletta, ja nyt Tuisku on kirjoittamassa siihen pohjautuvaa työkirjaa

Antti Tuisku kuvattuna esiintymässä elokuussa 2021. Tuisku on tekemässä jatkoa Menesty!-kirjalleen. Tuija Pauhu
Iikka Taavitsainen

Iikka Taavitsainen

Popmuusikko Antti Tuiskun elokuussa julkaistu esikoiskirja Menesty! on ylittänyt 20 000 myydyn kappaleen rajan, kertoo kustantaja WSOY tiedotteessaan.

Kirjassaan Tuisku pohtii menestyksen perimmäistä olemusta ja tarjoaa konkreettisia neuvoja omien voimavarojen tunnistamiseen, hyvinvointiin sekä itsetuntemukseen.

– Kirjan kirjoittaminen kuvasti jo itsessään paljon sitä, mistä uskon elämän hyvien ja onnellisten hetkien pitkälti kumpuavan: itsensä ylittämisestä, rohkeasta yrittämisestä, uuden oppimisesta ja itsensä haastamisesta. Se oli projekti, joka piti pahimpana pandemia-aikana mieltäni kasassa ja antoi minulle kompassin lailla suuntaa, Tuisku kuvailee tiedotteessa.

Tuisku jatkaa saman teeman äärellä seuraavassa, ensi vuoden elokuussa julkaistavassa kirjassaan. Kyseessä on Menesty!-teokseen pohjautuva työkirja, jonka tarkoitus on muun muassa erilaisten tehtävien ja kysymysten kautta syventää lukijoiden itsetuntemusta.

Kommentoi

Mainos: Savon Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut