Vuoden lapsellinen teko -diplomi Kuopion lastensuojelun sosiaali- ja perhetyöntekijöille

Kuvassa Kuopion lastensuojelun sosiaalityöntekijät Timo Hankosalo, Leena Pikänen ja Saana Pyykönen sekä perhetyöntekijä Kati Valen edustivat kaikkia lastensuojelun sosiaalityöntekijöitä ja perhetyöntekijöitä palkitsemistilaisuudessa. Kuopion Pelastakaa Lapset ry
Juuso Kääriäinen

Juuso Kääriäinen

Vuoden lapsellinen teko -diplomi myönnettiin Kuopion kaupungin lastensuojelun sosiaali- ja perhetyöntekijöille, tiedottaa Kuopion Pelastakaa Lapset ry.

Diplomin tarkoituksena on toimia kunnianosoituksena henkilölle tai taholle, joka on teollaan tai toiminnallaan nostanut esille lapsen oikeuksia, lasten ja nuorten hyvinvointia, osallisuutta tai lapsia ja nuoria aidosti huomioivaa päätös- ja toimintakulttuuria kaupungissa. Tämän vuoden diplomin saajien toiminta ja teot täyttävät yhdistyksen mukaan kaikki edellä mainitut kriteerit.

Yhdistyksen diplomipuheessa mainitaan, että Kuopion lasten suojelun sosiaali- ja perhetyöntekijät ovat tuoneet esille lasten oikeuden hyvään palveluun ja hoitoon. He ovat yhdistyksen mukaan parantaneet lasten ja nuorten hyvinvointia Kuopiossa omalla työllään sekä pyrkineet voimavarojensa puitteissa korostamaan lasten ja perheiden osallisuutta omissa asioissaan. He ovat pelkäämättä kertoneet omassa työssään ja asiakkaidensa elämässä havaitsemistaan epäkohdista myös mediassa, koska eivät ole Pelastakaa Lapset ry:n mukaan onnistuneet vakuuttamaan asiansa tärkeydestä kaupungin johtavia viranhaltijoita.

Diplomi luovutettiin tiistai-iltana Kuopion Pelastakaa Lapset ry:n syyskokouksessa Kuopion Perheentalolla.

Kuopion Pelastakaa Lapset ry myönsi diplomin tänä vuonna kolmannen kerran. Vuonna 2020 diplomin sai Kuopion evankelisluterilaisen seurakuntayhtymän diakoniatyö ja vuonna 2019 diplomin sai toimittaja Marita Tiihonen.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut