KuPS-tähden pelipaitaa huutokaupataan koko joukkueen nimikirjoituksilla varustettuna yllättävässä osoitteessa

Nana Boateng oli KuPSin kapteeni. Juha Poutanen
Kari Haavisto

Kari Haavisto

Kuopion Palloseuran huippupelaajan Nana Boatengin viimeisen KuPS-ottelun pelipaita on huudettavissa Nummelan Palloseuran hyväntekeväisyyshuutokaupassa.

Boatengin paita on todellinen keräilyharvinaisuus, sillä sitä koristavat KuPSin joukkueen kaikkien pelaajien nimikirjoitukset.

NuPSin huutokauppa järjestetään lauantaina, mutta myytävistä esineistä voi tehdä ennakkotarjouksia vihtiläisseuran sivuilla.

– Keräämme vuosittain erilaisilla tempauksilla noin 5 000-10 000 euroa rahaa vähävaraisille lapsille, että nämä voisivat jatkaa harrastustaan. Huutokauppa on yksi tärkeimmistä muodoista, kertoo NuPSin kehittämispäällikkö Timo Tuomi, joka muistetaan takavuosilta PK-37:n I divisioonajoukkueen luottopelaajana.

Tuomen mukaan Boatengin paidan NuPSin huutokauppaan oli hankkinut seuran puheenjohtaja Kari Virta, jolla on yhteyksiä KuPSin hallituksen puheenjohtajaan Markku Raatikaiseen.

Ghanalainen Boateng siirtyi KuPSista syyskuussa romanialaisen Cluj’n riveihin.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut