Siilinjärven kirjaston satutunnilla on voinut altistua koronalle – Siilinlahden koulussa uusia tartuntoja

Anniina Väisänen

Anniina Väisänen

Siilinjärven kirjaston satutunnilla keskiviikkona 17. marraskuuta kello 9.30–10 on voinut altistua koronavirukselle. Satutunnille on osallistunut noin 30 lasta ja aikuista.

Satutunnille osallistuneita kehotetaan tarkkailemaan omaa ja lapsensa terveydentilaa. Jos satutunnille osallistuneelle tulee vähäisiäkin koronaan viittaavia oireita, tulee koronatestiin hakeutua matalalla kynnyksellä.

Siilinlahden koulun Päivärinteen yksikössä on tullut ilmi uusia koronavirustartuntoja ja niihin liittyviä altistuksia. Altistumiset ovat tapahtuneet viikolla 46 ja maanantaina 22. marraskuuta.

Koululta on tiedotettu niitä perheitä, joiden lapsia on asetettu nyt karanteeniin. Kaiken kaikkiaan Siilinlahden koulusta on tällä hetkellä määrättynä karanteeniin noin 20 henkilöä. Karanteenin asetetut oppilaat on siirretty etäopetukseen, mutta muut oppilaat jatkavat normaalisti lähiopetuksessa.

Aiheeseen liittyvää

  1. Koronavirustartuntoja Leppäkaarteen päiväkodissa ja Siilinlahden koulun Päivärinteen yksikössä – noin 25 henkilöä on asetettu karanteeniin
    22.11.2021 11:39

Kommentoi

Mainos: K-Citymarket Päiväranta ja K-Citymarket Kolmisoppi

Anna ajallesi arvoa - kaikki ostokset yhdellä kertaa Kuopion K-Citymarketeista. Kaupungin laajimmat valikoimat valitaan huolella ja ammattitaidolla

| Päivitetty

Mainos: Savon Sanomat

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut