Kirjat: Historioitsija Ritva Kylli kokosi tutkimuksensa Suomen ruokahistoriasta tietokirjaksi, joka on myös Finlandia-ehdokas

Ritva Kyllin Suomen ruokahistoria -kirja on Tieto-Finladiaehdokas. Kirjailija vieraili Jyväskylän kirjamessuilla. Maria Markus

Onhan toki niitäkin, joille ruoka on vain polttoainetta. Mutta kyllä suurinta osaa meistä ruoka kiinnostaa. Siitä todistaa sekin, että historioitsija Ritva Kyllin tänä syksynä julkaistu yli 500-sivuinen kirjajärkäle Suomen ruokahistoria. Suolalihasta sushiin myytiin nopeasti loppuun.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 2 kk 5 €/kk Tilaa 24 h 3 €

Digitilauksen sisältö

  • Savonsanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Iisalmensanomat.fi-, Warkaudenlehti.fi- ja Pieksamaenlehti.fi-verkkopalvelut ja uutissovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi

Mainos: Savon Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty