Haluatko miljonääriksi? -ohjelmalle savolainen juontaja: "Pikkusen on hikikarpalot alkaneet tulla otsalle"

Antti Holma on uusi Haluatko miljonääriksi? -ohjelman juontaja. Nelonen Media
Iikka Taavitsainen

Iikka Taavitsainen

Näyttelijä Antti Holma on valittu Haluatko miljonääriksi? -ohjelman uudeksi juontajaksi. Holma seuraa työssään Jaajo Linnonmaata, joka on isännöi ohjelmaa vuodesta 2016 lähtien.

– Tein sellaisen päätöksen, että mä en tee enää mitään, ellei sähköpostin osoitekentässä kerrota paljon siitä maksetaan. Sitten kun siinä luki: Haluatko miljonääriksi?, niin mun oli pakko reagoida. Sitten kävi ilmi, että juontaja ei ainakaan toistaiseksi saa miljoonaa tästä, vaan se on varattu kilpailijoille. Kyllä mä sitten kiinnostuin sen verran, että mä napsautin sen sähköpostin auki ja tässä ollaan, Holma kertoo ohjelman tiedotteessa.

– Tässä on ollut todella, todella hyvä juontaja aikaisemmin. Jaajo on tehnyt hirveän ison työn, miten läsnä ja lämmin ja hurmaava hän on ihmisten kanssa. Ne on isot saappaat, mihin täytyy nyt astua. Sitten kun tämä on tullut selväksi, niin pikkusen on hikikarpalot alkaneet tulla otsalle.

Holma tuo perinteiseen visailuohjelmaan savolaisuutta. Helsingissä syntynyt Holma muutti nelivuotiaana perheensä mukana Sonkajärvelle, jossa hän varttui 15-vuotiaaksi ennen päästöstään muuttaa takaisin Helsinkiin.

Antti Holma on tunnettu paitsi useista rooleistaan näyttelijänä, myös monista podcasteistaan sekä kirjoistaan.

Holma sai vuonna 2017 Savolainen sanavalmius -tunnustuksen.

Holma on toinen savolaistaustainen juontaja ohjelman historiassa, sillä alun perin ohjelman juontajana vuosina 1999–2005 toimi kuopiolaistaustainen kirjailija ja poliitikko Lasse Lehtinen.

Juontokapula palautui sukuun, sillä Antti Holman äiti on Lasse Lehtisen pikkuserkku.

Haluatko miljonääriksi? -ohjelman päävoittona on miljoona euroa. Jos Holma itse istuisi kilpailijana, hänelle olisi heti selvää, mihin voittopottinsa käyttäisi.

– Mä pistäisin sen mun asuntolainaan ja sitten mä ostaisin mun autoon puisista helmistä tehdyn istuinsuojan. Mä ajan autolla niin paljon, niin se voisi stimuloida mun hermostoa. Tämmöset suunnitelmat.

Holman juontamat Haluatko miljonääriksi? -ohjelman kuudennen tuotantokauden jaksot nähdään televisiossa vuonna 2022.

(Juttuun lisätty 7.12. klo 17.29., että Antti Holman äiti on Lasse Lehtisen pikkuserkku)

Kommentoi

Mainos: Savon Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut