Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Koronapassi pitää vilauttaa nyt ainakin näissä savolaisravintoloissa

Iso joukko kuopiolaisia ravintoloita otti jo tai aikoo ottaa koronapassin käyttöön Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry:n suosituksen mukaisesti.

Koronapassi vaaditaan perjantaista alkaen kaikissa Vararengasravintoloiden toimipaikoissa eli Ale Pupissa, Bar Nousussa, Bar Laskussa, Gloriassa ja SalaCavalassa.

Passi tuli käyttöön perjantaina myös ravintola Maljassa, Jolenessa sekä Ravintolamestareiden ravintoloissa Isä Camillossa, Mustassa Lampaassa ja Pannuhuone Gust. Raninissa sekä Puijon Majalla ja tornin ravintolassa.

Iisalmessa passi otettiin käyttöön ainakin Tuoppi-Kellarissa, Stellassa ja PeeÄssän O'Nelly'sissä.

PeeÄssän Kuopion paikoista passi vaaditaan perjantaista alkaen koko aukioloajan Apteekkarissa, Hospoda Kozassa ja Hophausissa. Tahkolla passi on käytössä Hophausissa.

Osassa ravintoloista ja kahviloista koronapassi otetaan käyttöön maanantaina 20. joulukuuta. Koronapassi on käytössä arkisin kello 17 alkaen ja viikonloppuisin koko aukioloajan PeeÄssän osalta Kuopiossa Amarillossa, Frans&Sophiessa, Ehtassa ja Sokoksen ravintolamaailman ravintoloissa.

Tahkolla passi katsotaan maanantaista lähtien ainakin Hillsidessa, Warsteiner Barissa, Pizza Breikissä ja Hesburgerilla sekä Iisalmen ja Varkauden Rossossa.

Esimerkiksi Siilinjärven ravintoloista ainakin Kurvi Pub ottaa koronapassin käyttöön 25. joulukuuta, muilla iltapaikoilla ei ole toistaiseksi vastaavia suunnitelmia.

Varkaudessa puolestaan useat ravintolat, kuten Pub Kavaljeeri, Wanha Tuoppi, O'Harry's, Z-One ja Rellu Roadhouse suunnittelevat ottavansa passin todennäköisesti käyttöön ensi viikolla.