Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuopiosta kirjattiin 83 uutta koronavirustartuntaa – Myös muualla runsaasti tartuntoja

Kuopiossa on todettu torstain jälkeen 83 uutta koronavirustartuntaa. Näistä 38 on perheensisäisiä tartuntoja, 9 kaveripiiristä, 5 työperäisiä altistumisia, 4 toiselta paikkakunnalta, 2 ulkomailta, 1 päiväkotialtistumisesta ja yksi koulualtistuksesta. 23:n osalta ei ole tietoa tartunnan lähteestä.

Joukkoaltistumisia on todettu Rajalan koulussa, Martti Ahtisaaren, Pirtin, Snellmanin, Minna Canthin, Vehmasmäen, Pajulahden kouluissa sekä Pyörön alakoulussa.

Lisäksi joukkoaltistumisia on todettu Puijonlaakson ja Maljapuron päiväkodissa, Minna Canthin koulussa, Pajulahden koulussa sekä Pyörön alakoulussa.

Lisäksi Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) tartuntatautirekisteriin kirjattiin maanantaina Pohjois-Savosta 235 uutta koronavirustartuntaa. Niistä suurin osa on Kuopiossa, 86, kappaletta, Iisalmessa 60 kappaletta ja Leppävirralla 31 kappaletta.

Kuopiosta on kirjattu tartuntatautirekisteriin keväästä 2020 lähtien tasan 2 700 koronavirustartuntaa.

Etelä-Savon sairaanhoitopiirin alueelta raportoitiin 26 uudesta tartunnasta ja Itä-Savosta 14 uudesta koronavirustartunnasta.

Luvut ovat perjantain jälkeen, sillä THL:n tilasto ei päivity lauantaina ja sunnuntaina.

Kuopiossa 55 uutta koronavirustartuntaa – joukkoaltistumispaikkoja laaja lista kouluissa ja päiväkodeissa