Monen kotimaisen elokuvan ensi-ilta siirtyi jälleen

Useiden kotimaisten elokuvien ensi-iltoja on jälleen siirretty koronaepidemian huonontumisen ja siitä seuranneiden rajoitusten vuoksi. Tiistaina muun muassa ilmoitettiin, että Niklas Lindgrenin ohjaama Huonot naiset -komedia siirtyy tammikuun alusta helmikuuhun, ja samoin käy Teppo Airaksisen ohjaamalle Supercool-toimintakomedialle.

Helsingin Sanomien mukaan myös 70 on vain numero -iskelmäkomedian ensi-ilta on siirtynyt tulevaisuuteen. Johanna Vuoksenmaan ohjaaman elokuvan oli tarkoitus päästä valkokankaille 29. joulukuuta. Alun perin elokuvan oli tarkoitus ilmestyä jo vuonna 2020.

Tammikuussa on monia kotimaisia ensi-iltoja, joiden päivämääriä ei ole toistaiseksi muutettu. Tulossa ovat Maija Isola -dokumentti (7.1.), Marja Pyykön ohjaama Skimbagirls-komedia (21.1.) sekä Roope Oleniuksen ohjaama Free Skate -draama (29.1.).

Helmikuussa kotimaisista elokuvista esitysvuorossa ovat Pahanhautoja, Huonot naiset, Sihja – kapinaa ilmassa, Supercool, Kiljuset!, Pohjolan satoa, Kikka! ja Surunkesyttäjät-dokumentti.

Mainos: Skanska Talonrakennus Oy

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut