Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Monen kotimaisen elokuvan ensi-ilta siirtyi jälleen

Useiden kotimaisten elokuvien ensi-iltoja on jälleen siirretty koronaepidemian huonontumisen ja siitä seuranneiden rajoitusten vuoksi. Tiistaina muun muassa ilmoitettiin, että Niklas Lindgrenin ohjaama Huonot naiset -komedia siirtyy tammikuun alusta helmikuuhun, ja samoin käy Teppo Airaksisen ohjaamalle Supercool-toimintakomedialle.

Helsingin Sanomien mukaan myös 70 on vain numero -iskelmäkomedian ensi-ilta on siirtynyt tulevaisuuteen. Johanna Vuoksenmaan ohjaaman elokuvan oli tarkoitus päästä valkokankaille 29. joulukuuta. Alun perin elokuvan oli tarkoitus ilmestyä jo vuonna 2020.

Tammikuussa on monia kotimaisia ensi-iltoja, joiden päivämääriä ei ole toistaiseksi muutettu. Tulossa ovat Maija Isola -dokumentti (7.1.), Marja Pyykön ohjaama Skimbagirls-komedia (21.1.) sekä Roope Oleniuksen ohjaama Free Skate -draama (29.1.).

Helmikuussa kotimaisista elokuvista esitysvuorossa ovat Pahanhautoja, Huonot naiset, Sihja – kapinaa ilmassa, Supercool, Kiljuset!, Pohjolan satoa, Kikka! ja Surunkesyttäjät-dokumentti.