70 on vain numero -elokuva saa ensi-illan porrastetusti – osassa Suomea elokuva nähdään jo keskiviikkona

Johanna Vuoksenmaan ohjaama 70 on vain numero -komedia saa ensi-illan porrastetusti.

Elokuva saa ensi-iltansa keskiviikkona 29. joulukuuta niillä paikkakunnilla, joilla elokuvateatterit ovat auki. Esimerkiksi Pohjois-Savossa elokuvateatterit toimivat tällä hetkellä, mutta vastaavasti pääkaupunkiseudulla teatterit ovat kiinni 17. tammikuuta asti.

Elokuvan levitys laajenee valtakunnalliseksi perjantaina 28. tammikuuta.

– Tilanne on koko elokuva-alalle poikkeuksellisen haastava. Elokuvateattereiden sulkeminen tai ohjelmiston siirtyminen vuoden parhaimpana elokuvissakäyntiaikana toistamiseen vaikuttaa koko elokuva-alan toimintaedellytyksiin vielä pitkään. Toiveemme on, että tämä kotimainen elokuva tuo tilanteeseen hiukan helpotusta niillä paikkakunnilla, joissa elokuvateatterit saavat pysyä auki, kertoo Nordisk Filmin elokuvalevityksen johtaja Katarina Nyman tiedotteessa.

Alun perin 70 on vain numero -elokuvan piti saada ensi-iltansa jo vuosi sitten. Elokuvan pääroolissa laulaja Seija Kuulana nähdään Hannele Lauri.

Mainos: Skanska Talonrakennus Oy

Mainos: Savon Sanomat

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut