Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Puijolla järjestetään lyhtymaailmakilpailu – Tässä osallistujaohjeet!

Kuopion Puijolla järjestetään talven aikana lyhtymaailmakilpailu. Kilpailun tarkoituksena on tehdä osallistujan itsensä valitsemilla tekniikoilla ja materiaaleilla miniatyyrikokoinen maailma/diorama lyhtyjen sisään teemalla "Puijon yllätysten talvi".

Mikäli haluaa olla koko äänestysajan ehdokkaiden joukossa, kannattaa lyhty toimittaa viimeistään keskiviikkona 5. tammikuuta Puijon tornikahvilaan. Lyhtyjä voi tuoda myöhemminkin.

Osallistujien nimet koostetaan erilliselle taululle tornikahvilaan ja sosiaaliseen mediaan. Teoslistaan täydennetään myös myöhemmin tuodut teokset.

Kilpailun voittaa eniten yleisön ääniä kerännyt teos. Äänestysaika on 6.1.–31.3.2022 ja siihen osallistutaan paperisella lomakkeella tornikahvilassa.

Osallistujat käyttävät omia lyhtyjään, joiden pohjan koko voi olla maksimissaan 25 x 25 senttiä. Lyhtyjen korkeutta ei ole rajoitettu.

Osallistuja vastaa siitä, ettei käytä tekijänoikeuksilla suojattuja materiaaleja/esineitä ilman lupaa. Pienoismallimaailmojen rakentamiseen käytettävillä tekniikoilla tai materiaaleilla ei ole rajoituksia.

Lyhdyissä saa käyttää led-valaistusta, mutta valon mahdolliset katkaisijat ja patterit tulee sijoittaa helposti käytettävään kohtaan. Verkkovirtakäyttöisiä valoja ei voi käyttää.

Puijon henkilökunta vastaa mahdollisista patterien vaihdoista. Tällöin lyhdyn tekijän tulee toimittaa lyhdyn mukana tarvittava määrä valaisimiin sopivia paristoja.

Kilpailun järjestäjänä toimii Puijo Peak Oy. Lisätietoa kilpailusta saa Puijon henkilökunnalta ja osoitteesta sari.jauhiainen@puijopeak.fi.