Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

THL: Pohjois-Savossa 345 uutta koronavirustartuntaa – lähes jokaisessa kunnassa tartuntoja

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tartuntatautirekisteriin merkattiin maanantaina 345 uutta koronavirustartuntaa Pohjois-Savosta. Luvussa ovat uudet tartunnat viime perjantain jälkeen.

Kuopiossa todettiin tilastossa 172 uutta tartuntaa. Siilinjärvellä uusia tartuntoja on 28, Iisalmessa 20, Varkaudessa 39, Leppävirralla 17 ja Suonenjoella 33. Yksittäisiä tartuntoja on lähes jokaisessa Pohjois-Savon kunnassa.

Etelä-Savon sairaanhoitopiirin alueelta uusia tartuntoja raportoitiin 83 ja Itä-Savon sairaanhoitopiirin alueelta 68. Tartuntatautirekisterin tiedot päivittyvät viiveellä.

Sairaaloiden kuormittuvuus on sen sijaan Kuopion yliopistollisen sairaalan erityisvastuualueella pienentynyt. Maanantaina KYSin erva-aleuella oli sairaalahoidossa 29 koronapotilasta, kun niitä perjantaina oli 34. Teho-osastoilla on saman verran potilaita kuin perjantaina eli kuusi koronapotilasta.

Koronatilanne Pohjois-Savossa: Lue täältä maakunnan tuoreimmat tiedot