Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Voimatel on ostanut Datasillan

Siilinjärvellä kotipaikkaansa pitävä Voimatel on ostanut Datasillan. Yrityskaupan myötä Voimatel vahvistaa osaamistaan tietoliikenne- ja energiapalveluiden tuottajana ja lisää paikallista läsnäoloa pääkaupunkiseudulla.

Datasilta tuottaa tietoliikennepalveluita, aurinkosähkön ja autojen lataukseen liittyviä ratkaisuja sekä antennitöitä ja turvapalveluita. Datasillan päätoimipiste on Vantaalla. Yrityksen palveluksessa on 60 ihmistä.. He siirtyvät Voimatelille vanhoina työntekijöinä. Voimatelin palveluksessa on entuudestaan noin 960 työntekijää. 

Voimatel ja Datasilta ovat tehneet myös aiemmin yhteistyötä. Voimatelin toimitusjohtaja Timo Rask kertoo, että yrityskauppa vahvistaa kuluttaja- ja yritysasennusliiketoiminnan osaamista.

Datasillan toimitusjohtaja Antti Karjalainen sanoo, että Datasillan henkilöstö pääsee osaksi suurempaa kokonaisuutta ja vie energiapalveluiden toiminnan kehittämisen seuraavalle tasolle.

Voimatelin asiakaskohderyhmänä ovat tietoliikenneoperaattorit, laitetoimittajat ja erillisverkkoyhtiöt kuten sähköverkkoyhtiöt.