Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kiila piti ovensa auki, poliisi sulki paikan – Myöhemmin illalla kuultiin live-esitys

Suljettavaksi määrätty Kiilan Kuppila piti ovensa auki lauantaina illalla. MTV Uutisten mukaan poliisi joutui sulkemaan anniskeluliikkeen kello 16 lauantaina.

MTV Uutiset on saanut vahvistuksen Itä-Suomen poliisilta, että poliisilla on ollut tehtävä Kiilassa noin kello 16 aikoihin. Poliisi kertoo sulkeneensa ravintolan. Poliisista ei kuitenkaan ole kerrottu tapahtuman yksityiskohtia, sillä asiaa tutkitaan yhteistyössä aluehallintoviranomaisten kanssa alkavalla viikolla.

Kiilan Kuppila kuitenkin julkaisi Instagramissa videota illan esiintyjistä, jotka aloittivat keikkansa myöhemmin illalla. Ennen puoltayötä baari julkaisi Facebookissaan kiitokset illan artisteille. Kumpikaan artisteista ei halua kommentoida esiintymistään julkisesti.

Facebookista kiitokset oli poistettu sunnuntaihin aamupäivään mennessä.

Kiilan Kuppila on määrätty suljettavaksi 6.–20. tammikuuta väliseksi ajaksi Itä-Suomen aluehallintoviraston päätöksellä. Määräys annettiin keskiviikkona 5. tammikuuta.

Syy sulkupäätökseen oli se, että ravintolan yrittäjä ei noudattanut vallitsevia aukioloaika- ja anniskelurajoituksia.

Yrittäjä Pinja Hämäläinen on kertonut julkisesti aikovansa pitää Kiilan auki määräyksistä huolimatta.

– Avihan on sulkemassa taas kaikkia ravintoloita koko maassa, joten eipä paljoa pelota, aion silti pitää auki. Toivottavasti muutkin ravintolat ymmärtävät laittaa vastaan tälle kiusaamiselle. Jos tulee sulkemaan, avaan uudestaan. Johan on aikoihin eletty kun epäillään rikoksesta kun käyn töissä, Hämäläinen kommentoi aiemmin tällä viikolla.

Kiilan yrittäjä aikoo pitää kuppilan auki, aluehallintovirasto määräsi kahden viikon sulun huomisesta lähtien

Nyt puhuu koronarajoituksia rikkonut savolainen kohuravintoloitsija: "Tilillä alle tonni, sähkölaskut ja palkat maksussa pian"

Savolaista rikkuriravintolaa uhkaa kuukauden sulku, viranomaiset pohtivat rangaistusta