Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ruotsalainen kiinteistösijoitusyhtiö kiinnostui Kuopion Portista – osti Laptilta tiloja lähes 12 miljoonalla eurolla

Ruotsalainen kiinteistösijoitusyhtiö on hankkinut tiloja Kuopion Portista. Rakennusliike Lapti on myynyt rakenteilla olevan Kuopion Portin viimeisen eli C-vaiheen toimisto- ja liiketilat Nyfosalle. Kaupan arvo on 11,9 miljoonaa euroa.

– Olemme tyytyväisiä Nyfosan kanssa solmitusta kaupasta. Olemme koko ajan pitäneet Kuopion Porttia houkuttelevana kohteena keskeisien sijaintinsa ja loistavien liikenneyhteyksiensä vuoksi. Toimistotiloja on vielä tarjolla, mutta kaikki liiketilat ovat jo vuokrattuja, toimitusjohtaja Timo Pekkarinen Rakennusliike Lapti Oy:stä kertoo.

Kuopion Portin viimenen vaihe valmistuu Kuopion rautatieaseman ja linja-autoaseman viereen maaliskuussa 2022. C-osan toimisto- ja liiketiloille haetaan ympäristösertifiointia hankkeen valmistuttua. Rakennuksen lämmityksessä ja viilennyksessä käytetään maalämpöä. Pysäköintitalon katolla on 1500 neliömetrin kokoinen aurinkopaneelikenttä.

Kuopion Porttiin rakentuu asuntoja, palveluasuntoja, päiväkoti, toimisto- ja liiketiloja, pysäköintilaitos ja matkustajien odotustilat.

Tältä näyttää bussimatkustajien upouudet odotustilat Kuopion Portissa – katso kuvat