Wolt ja K-ryhmä lyövät hynttyyt yhteen Kuopiossa – kokemukset pääkaupunkiseudulta yllättäneet: suomalaiset haluavat pikana jauhelihaa ja banaaneja

K-ryhmä ja Wolt yhdistävät voimansa ruoan verkkokaupassa Kuopiossa. Torstaista alkaen K-Market Kalakukon ruokakaupan tilauksen voi tehdä Woltin sovelluksen tai verkkosivujen kautta.

Ruoan verkkotilaukset ovat kasvattaneet suosiotaan korona-aikana. Yhteistyön myötä kilpailu kiristyy toimitusaikojen osalta, sillä Wolt ja K-ryhmä markkinoivat pikatoimitusta.

Kokemuksia vastaavasta palvelusta on hankittu jo pääkaupunkiseudulta.

– Ruoan verkkokaupan palvelutavat monipuolistuvat. Pikatoimitukset on otettu pääkaupunkiseudulla asiakkaiden parissa hyvin vastaan ja nyt laajennamme tämän toimitustavan myös kuopiolaisten saataville, Keskon ruoan verkkokaupan ja digitaalisten palvelujen johtaja Antti Rajala kertoo.

K-ryhmän on yllättänyt se, että asiakkaat tilaavat pikatoimituksena hyvin arkisia tuotteita, kuten jauhelihaa, avokadoja ja banaaneja.

– Oletuksena oli että tilauksissa korostuisivat vahvasti snack-tyyppiset tuotteet tai valmiit ateriat, Rajala sanoo.

Woltille ruokakaupan pikatoimitukset ovat myös vastaus asiakkaiden antamaan palautteeseen.

–  Ruokakauppoja on toivottu Woltiin paljon, ja olemme valtavan iloisia voidessamme aloittaa nopeat kotiinkuljetukset K-Marketista myös Kuopiossa, Woltin Suomen maajohtaja Henrik Pankakoski toteaa.

Pikatoimitusasiakkaille on tarjolla Woltin kautta noin 1 500 tuotteen valikoima. Toimitusalue ulottuu Kuopion keskustasta esimerkiksi Petoselle, Kelloniemeen, Neulamäkeen ja Päivärantaan.

Woltin Suomen maajohtaja tyytyväinen toimintaan Kuopiossa – ei lupaa vielä toiminnan laajentamista muihin Pohjois-Savon kuntiin

Multimiljönäärejä ja räntäsateessa polkevia maahanmuuttajia – toiset sanovat Woltin olevan kehityksen aallonharjalla, toiset taas ahneuden eturintamalla

Mainos: Skanska Talonrakennus Oy

Etusivulla nyt

Mainos: Savon Sanomat

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut